Categorieën
Uncategorized

Haagse Stadsspelen 28 mei

Bij Lynx worden op 28 en 29 mei de Haagse Stadsspelen georganiseerd. Het programma op 28 mei zal om 11 uur beginnen en duurt tot ongeveer 15 uur. We hopen natuurlijk veel Lynx leden te zien en uiteraard mogen alle kinderen helpen bij de activiteiten.

Twee dagen lang kun je meedoen aan competities in verschillende sportdisciplines: basketbal, korfbal, voetbal, hockey, fitness, tennis, atletiek, dans en vecht en zelfverdediging. Neem het tegen elkaar op en strijd voor een finaleplek op 5 juni. Of maak kennis met nieuwe sporten tijdens de demonstraties en sportclinics zoals free running en bossaball. Altijd al een nieuwe sport willen proberen? Tijdens de Stadsspelen zijn er volop mogelijkheden.

Bij Lynx kun je kijken naar wedstrijden en vanaf 12 uur kun je spelen in de sportspeeltuin en natuurlijk kun je allerlei korfbalwedstrijden spelen en lekker mikken op een korf.

Het volledige programma: http://heeldenhaagsport.nl/stadsspelen/voorronde-leidschenveen-ypenburg/