Categorieën
Uncategorized

2 Wedstrijden in 3 dagen best zwaar

Omdat de wedstrijd midden in de vakantie viel was deze verzet naar donderdagavond, twee weken niet getraind en gelijk een wedstrijd als dat maar goed gaat.

Als je het mij vraagt mag dit vaker want het liep erg goed. De wedstrijd begon best rommelig maar de kansen werden goed benut en dus een snelle voorsprong zo was de spanning er snel af en konden wij langzaam gaan werken aan het samenspel.Met tussendoor enkele aanwijzingen hoe te lopen liep het spel steeds beter het samenspel was goed verzorgt en zo wist Anouk haar eerste punt te scoren, echt een teamprestatie Thom gaf een diepe bal op Luca,Luca zag Anouk aan komen lopen gooide de bal recht in haar handen Sophia hield de dames bezig zodat Anouk de bal zo in de korf kon Schieten,zo zou ieder puntje gescoord moeten worden.Ik vond het een van de beste wedstrijden van het seizoen.
Hoopvol naar wedstrijd nr. 2 gewoon op de zaterdag iets verzwakt door de afwezigheid van Luca maar Tamara speelde op zijn plaats als jongen dus nog steeds positief.Echter VEO begon zoals wij donderdag begonnen en waren zo goed op elkaar ingespeeld dat werkelijk ieder klein foutje van ons genadeloos werd afgestraft.Over de stand ga ik het maar niet hebben, het is ook best zwaar twee wedstrijden zo snel achter elkaar te moeten spelen.Goed was wel dat we de rust wisten te bewaren en ons goede humeur waardoor we toch steeds een beetje beter gingen spelen Sam heeft enorm veel werk verzet en ook goed aangegeven zodat ook wij nog een paar puntjes konden scoren.Sophia was ook dicht bij een doelpuntje helaas mis maar had van mij erin gemogen want het was goed samengespeeld.
Volgende week weer VEO nu helaas moeten wij dan afscheid nemen van enkele uit het team, laten we er dus maar gewoon een hele goede wedstrijd van maken.