Valto E4 – Lynx E1

Na twee moeilijke wedstrijden wachtte ons een nieuwe uitdaging we hadden best geleerd van een sterke tegenstander en nu dus een nieuwe tegenstander in Valto. We begonnen wel een beetje alsof we nog niet wakker waren en waren iets meer met het weer bezig dan de tegenstander maar geleidelijk aan wisten we dat we met een wedstrijd bezig waren en het ging steeds beter we begonnen met een 1 – 0 achterstand en vanaf daar waren we wakker er werd goed verdedigd waardoor Valto veel minder kansen kreeg en wij steeds meer. Hoewel we voor de 1 – 1 nog wat moeite moesten doen liep het steeds beter en vielen de doelpunten ook steeds makkelijker.Des te verder we in de wedstrijd kwamen leek het of we steeds meer leerde de techniek ging omhoog en uiteindelijk ook het samenspel de dames werden gevonden en de wedstrijd werd steeds leuker om te zien. Natuurlijk was Valto ook niet slecht en wisten zij door goed spel ook het mandje te vinden maar wij bleven rustig en hadden dan ook geen moeite de voorsprong te behouden. Een moment in de wedstrijd moet toch even vermeld worden een loepzuiver afstandschot bijna vanaf het midden van het veld zorgde voor wat stille en verbaasde gezichten zowel in het veld als erbuiten de bal ging geruisloos zonder de korf te raken door de korf de scheidsrechter wist het niet en ik eerlijk gezegt ook niet zeker of het nu een geldig doelpuntje was gelukkig twee spelers wisten het zeker (zij stonden onder de korf)en gaven beide toe dat de bal zat hierdoor werd deze geteld. Ik heb echt genoten van de wedstrijd omdat ik veel teruggezien heb waar ik op de trainingen aan werk echt supertrots!!!

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: