Training op donderdagavond

Op het veld is er weer ruimte om op donderdag te trainen voor sommige kinderen is twee keer trainen wat veel ik zou hier dan ook een vrijwillige training van willen maken.ook zou ik zeggen dat de Fjes ook welkom zijn op deze training. Het is echter voor mij wel makkelijk om te weten wie er komt zou dus aan de ouders willen vragen te bellen als je niet komt dat kan gewoon bij mij (Arjen) Mijn nr is 06-28248660 ik heb ook Whats app dat is misschien ook makkelijk.Maandag traint iedereen bij zijn eigen team deze training is dus het belangrijkste en dus ook verplicht op donderdag zou ik kijken of er individueel aan de techniek aandacht gegeven kan worden, er zou dus veel geschoten worden en gegooid in spelvorm, want we moeten het natuurlijk wel leuk houden. Ik ben gemotiveerd deze training te geven en kijk dus erg uit naar veel kinderen tot donderdag avond.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: