Phoenix E1 – Lynx E1 11-3

Zo eerste wedstrijd op het veld altijd even afwachten hoe het gaat lopen want de tegenstander is nog niet bekend.Eerste wedstrijd voor Anouk dan is het even zoeken mag ik er maar een verdedigen of twee en hoe moet ik vrij lopen ik heb gezien dat het er allemaal inzit en het gaat helemaal goed komen met jou.

Tamara was het haar derde wedstrijd maar is nu al 3 keer zo goed als na haar eerste wedstrijd leert heel snel en dat vind ik fantastisch.De dames van de tegenstander waren duidelijk wat meer ervaren en wisten goed gebruik te maken van het overwicht toch ging zeker in het begin van de wedstrijd gelijk op door het aanvallende lef van Cherilyn en het dienende werk van Sophia.
Genoeg over de dames nu de heren zij hadden het ook niet makkelijk zij gaven wat ze konden en wisten in het begin veel ballen te onderscheppen waardoor het spel er bij Phoenix een beetje uitgehaald werd dit kost echter behoorlijk wat energie waardoor er aan het eind de foutjes niet meer te belopen waren en Phoenix dit snel wist af te straffen .
Dames en Heren van de E1 deze wedstrijd was duidelijk even wennen aan het veld en aan elkaar met de nieuwe kinderen maar ik zie heel veel goede dingen en het is zeker niet gezegt dat wij niet kunnen winnen van dezelfde tegenstander, volgende keer een nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen op ons eigen nieuwe veld ik kijk ernaar uit.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: