Lynx onverwacht tweede op excelsiortoernooi

Afgelopen zaterdagavond werd in Delft het Excelsiortoernooi gespeeld. Met precies acht spelers maakten de spelers van Lynx uit Leidschenveen-Ypenburg de korte rit naar Delft.

De recreanten van Lynx mochten direct in de eerste ronde beginnen tegen gastheer Excelsior 1. Na het verlies tegen Excelsior op het eigen Lynx toernooi kwam de overwinning als een verrassing. De verrassing werd echter nog groter toen er ook overtuigend gewonnen werd van Eibernest, Achilles en Avanti. Zeker de ervaren ploegen van Eibernest en Avanti maakten grote ogen bij de spelers van Lynx.

Helaas van het studentenrecreantenteam van Paal Centraal een brug te ver. Met in de basis enkele heren van meer dan twee meter kon Lynx de ballen niet meer afvangen, daarnaast was Paal erg trefzeker, waardoor een groot verlies geïncasseerd moest worden.

De afsluiten van de avond werd gespeeld tegen Excelsior 2. De recreanten van Lynx wisten echter de korf niet te vinden. De spelers van Excelsior deden dit echter wel.

Na afloop genoten de spelers nog van de gezamenlijke borrel, de borrelhapjes en natuurlijk de prijsuitreiking. De wisselbeker bleef in Delft en was voor de studenten van Paal Centraal, maar de eervolle tweede plaats (en de eerste plaats boven de 30jaar) was voor Lynx uit Leidschenveen-Ypenburg.

Het volgende toernooi voor de recreanten van Lynx is op vrijdag 20 mei in Pijnakker. Wilt u ook eens meedoen met de ploeg? Zij trainen op maandagavond op Sportpark Boswijk (achter het Lyceum Ypenburg) van 19:30-20:30 uur.

Foto’s: Facebook


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: