Categorieën
Uncategorized

Lynx naar ZiggoDome

Komende zaterdag 16 april wordt de finale van de Korfbal League gespeeld in het ZiggoDome. Leden die in het bezit van een kaartje zijn: we verzamelen om 13.30 uur op Sportpark Boswijk. De thuisblijvers kunnen de wedstrijden bekijken op Kanaal 14 (Ziggo Sport) en misschien zie je onze eigen leden wel op TV!

De zaalfinale van de Korfbal League: het is al jaren het grootste indoor sportevenement van Nederland. Welk team wordt landskampioen in de kolkende Ziggo Dome in Amsterdam? Je ziet het 16 april rechtstreeks bij Ziggo Sport, op kanaal 14.

Voor het eerst in de geschiedenis spelen de twee beste teams uit de Korfbal League de finale in de Ziggo Dome. Goed nieuws, want zo kunnen nóg meer korfbalfans de wedstrijd in levenden lijve bijwonen. Dat wordt genieten van de clubkleuren op de tribunes, de orkesten en toeters en vooral van het explosieve spel op het veld.

We beginnen dit weekend met de play-offs live. PKC neemt het in de strijd om een finaleplaats op tegen KZ, terwijl Top hetzelfde doet tegen AKC Blauw Wit. Loepzuivere schoten, strijd tot op het randje (van de korf) en eeuwige roem voor de winnaar van deze wedstrijd. Verplichte kost voor iedereen met een korfbalhart.

PROGRAMMA 16 APRIL (FINALE)

  • 15.00 uur finale A-jeugd (NLKorfbal Live)
  • 17.30 uur wedstrijd 3e/4e plaats

Live op Ziggo Sport (kanaal 14) en op Ziggo Sport Select:

  • 19.30 uur: voorbeschouwing finale
  • 20.00 uur: finale Korfbal League
%d bloggers liken dit: