LYNX F1 – Weidevogels F1

Na 2x in de zaal mochten we nu voor het eerst op het veld tegen Weidevogels spelen. We hadden in de zaal steeds van ze gewonnen, maar de laatste wedstrijd was toch behoorlijk spannend geweest.

Vandaag ging het in het begin erg gelijk op. Weidevogels speelde weliswaar niet zo snel, maar ze liepen steeds goed vrij, zodat we bijna geen ballen konden onderscheppen. Wij speelden weer goed via de zijkanten en wachtten geduldig met schieten tot er iemand echt goed vrij stond.

Tot een 3-3 stand was er eigenlijk weinig krachtsverschil tussen de ploegen. Daarna schroefde LYNX het tempo een beetje op en kregen we meer kansen om te schieten. Toch konden we Weidevogels nog niet echt afschudden. Pas nadat het 5-4 voor ons stond wisten we echt een grote voorsprong te nemen. Zo konden we uitlopen tot 10-4.

Daarna gingen we helaas toch een beetje te gehaast spelen, zodat we de bal wat vaker naar de tegenstander gooiden in plaats van naar iemand van ons eigen team. Ook bleek het toch wel weer lastig om tegen 5 tegenstanders te verdedigen. Weidevogels kwam ietsje dichterbij, maar de overwinning van onze F1 kwam eigenlijk geen moment meer in gevaar.

Ruben toonde zich vandaag een echte aanvoerder. Met 6 doelpunten was hij onze topscorer. Ook Brent (3x) en Alwin (2x) wisten te scoren. Wat verder opviel was dat het hele team vandaag erg goed aan het afvangen was. De einduitslag van de wedstrijd was 11-8.

Volgende week moeten we nog een half uurtje vroeger dan vandaag ons bed uit om onze thuiswedstrijd tegen KVS te spelen. Dan gaan we weer net zo’n mooie wedstrijd van maken als vandaag.

 

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: