Categorieën
Uncategorized

Lentefair zaterdag 7 mei

Op zaterdag 7 mei 12.00 -18.00 uur is er een Lentefair bij Stadsboerderij Landzigt en Lunchcafé Smulhoeve. In de weide zijn vele leuke attracties, een markt met diverse kraampjes, schaapscheren (vanaf 13:30 uur), sportdemonstraties, muziek en eet- en drink mogelijkheden. Ook Lynx korfbal is hierbij aanwezig.

Om 12.30 uur, 14.30 uur en 16.00 uur is er een kindertheater.

“Gertje & Kriekje op de boerderij” (3-8 jaar)
Boerin Karin en Boerin Stephanie zijn weer gezellig bezig op hun boerderijtje. Maar waar blijven de dieren nou. Dan komt Saartje…Oeps ze is wat vergeten. Kokkie heeft nog maar één ei en dat is veel te weinig voor wat ze allemaal wil maken vandaag! Misschien kan Kriekje haar wel helpen?

Reserveren voor het kindertheater doe je bij DeepDeep. Dan ben je zeker van een plekje.

Stadsboerderij Landzigt vind je op Aristoteleslaan 143 in Leidschenveen.

Één reactie op “Lentefair zaterdag 7 mei”

Reacties zijn gesloten.