Categorieën
Uncategorized

Laatste kaarten finale Ziggo Dome

Het zal inmiddels opgevallen zijn dat morgen de Finale van de Korfbal League gespeeld wordt in het Ziggo Dome. Normaal zijn de kaarten rond deze tijd ruim uitverkocht (in het verleden was de finale in Ahoy). Doordat de finale nu in het Ziggo Dome is kunnen er echter 12.500 mensen naar de wedstrijd komen kijken. Een dikke 2000 mensen extra dus.

Hierdoor kan het zomaar gebeuren dat er voor morgen nog kaarten beschikbaar zijn voor de snelle beslisser. Als je er op het laatste moment toch bij wilt/kunt zijn, dan kun je je kaarten bestellen op http://www.korfbalfinale.nl/.

Op deze site vindt je ook het volledige programma en een overzicht van de side-events.

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=dNRhWJ5Gw0U” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

Ben je niet in de gelegenheid om naar de Ziggo Dome te komen, dan kun je de finale ook live kijken op het kanaal Ziggo Sport (kanaal 14).

Waar je ook voor kiest, veel korfbalplezier morgen!

ziggo-dome

%d bloggers liken dit: