KVS F2 – LYNX F1

We moesten vandaag wel heel erg vroeg in de auto stappen om de uitwedstrijd in Scheveningen tegen KVS te spelen. Vorige week werd het 5-0 voor ons, maar dat was zeker geen gemakkelijke wedstrijd geweest. Dus we wisten dat we vandaag weer vol aan de bak moesten om ze te verslaan. Net als bij Valto was de aangewezen scheidsrechter er niet, maar gelukkig konden we dat zelf oplossen.

In het begin van de wedstrijd werd KVS compleet overrompeld door het aanvalsspel van LYNX. Er was echter één probleem: we schoten achter elkaar op de korf, maar de bal wilde er gewoon niet in. We wilden zo graag scoren dat we vaak wat te gehaast schoten. Gelukkig was het uiteindelijk wel raak. Het doelpunt was van Ruben en nu hij toch bezig was maakte hij er maar meteen 3 achter elkaar.

Vorige week speelden we de bal wat te traag naar elkaar en we hadden afgesproken om de bal deze keer sneller over te spelen. Dat deden jullie heel goed en na weer een mooie aanval maakte Ruben de 0-4. Toen kregen we een ontzettende plensbui over ons heen en waren we blij dat we in de rust even de kantine in konden.

Toen we weer op het veld kwamen scheen er een heerlijk zonnetje. We gingen door waar we gebleven waren en Ruben scoorde zijn 5e van de wedstrijd. KVS had inmiddels een superspeler op het veld, waardoor ze dichter bij onze korf konden komen. Ze konden zelfs een paar keer scoren en zo werd het 2-5. Toen zat de bal in een soort flipperkast tussen de hoofden van Ruben en Brent. Gevolg: een behoorlijke bloedneus, waardoor onze topscorer de rest van de wedstrijd aan de kant moest blijven.

Gelukkig waren onze overige spelers hier niet door van slag. Jasper en Jennifer stonden steeds goed vrij, waardoor de bal lekker snel rondgespeeld kon worden. Alwin (3x) en Brent (2x) namen het scoren van Ruben over. Met nog  2 goals van KVS erbij was de eindstand 4-10.

Dit was misschien wel jullie beste wedstrijd van het seizoen. Jammer dat we veel kansen nodig hadden om te scoren, maar uiteindelijk is 10 doelpunten natuurlijk heel erg goed. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen is dat het verdedigen. Dat ging heel goed in de eerste 3 perioden. Aan het einde van de wedstrijd zagen we echter dat er nog maar 1 of 2 van ons stonden te verdedigen en dat is natuurlijk haast onmogelijk tegen een team met superspeler. Volgende wedstrijd gaan we proberen om niet alleen met zijn vieren aan te vallen, maar ook tot aan het einde van de wedstrijd met zijn allen als een team te verdedigen.

Door deze overwinning zijn we al zeker van het behalen van de 2e plaats. Wie weet kunnen we zelfs nog een plekje hoger eindigen…..

 

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: