Korfbal play-offs live op TV

IN AANLOOP NAAR DE GROTE KORFBALFINALE, 16 APRIL IN DE ZIGGO DOME, ZIJN ZATERDAG DE TWEEDE WEDSTRIJDEN VAN DE KORFBAL LEAGUE PLAY-OFFS. VOLG DE WEDSTRIJDEN PKC – KZ EN TOP – BLAUW WIT LIVE BIJ ZIGGO SPORT.

PKC – KZ, zaterdag om 14.00 uur
TOP – AKC Blauw-Wit, zaterdag om 18.15 uur

PKC – KZ
In het tweede duel van de best of 3-serie in de play-offs verdedigt het Papendrechtse PKC een 1-0 voorsprong op Koog Zaandijk. De nummer 1 van de competitie is topfavoriet voor de eindzege, en wil zich zaterdag met een nieuwe overwinning op KZ meteen plaatsen voor de finale.

TOP – AKC Blauw-Wit
Ook TOP en AKC Blauw-Wit spelen zaterdag hun tweede play-offduel. Hierin moet TOP een 1-0 achterstand wegpoetsen. Blauw-Wit wist in het heenduel vriend en vijand te verrassen door de betere nummer 2 van de competitie te verslaan. De ploeg is nog één winstpartij verwijderd van definale, maar TOP zal erop gebrand zijn er een derde en beslissende wedstrijd uit te slepen.

PKC – KZ, zaterdag om 14.00 uur
TOP – AKC Blauw-Wit, zaterdag om 18.15 uur


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: