Categorieën
Uncategorized

Beachkorfbal ook dit jaar een mooie afsluiting van het korfbalseizoen!

Zaterdag 25 juni 2016 organiseert Korfbalvereniging Fluks uit Noordwijk weer het grootste en langst bestaande breedtesport Beachkorfbaltoernooi van Nederland. Door de jaren heen is het toernooi uitgegroeid tot één van de grootste ter wereld. Vorig jaar streden opnieuw ruim 100 teams uit binnen- en buitenland in het zand van het Noordwijkse strand om de titel.

veldGraag nodigen wij je uit voor deze sportieve, maar bovenal gezellige dag. Het toernooi begint om 10.30 uur en zal rond 16.30 uur afgesloten worden met de prijsuitreiking. Net als vorig jaar is het mogelijk om na het toernooi deel te nemen aan een gezellige barbecue met aansluitend een spetterend feest. Tijdens het toernooi wordt gespeeld volgens het monokorfbal principe met een aantal beachkorfbal aanpassingen aan de spelregels om het spel snel en aantrekkelijk te maken.

_dsc9572-1435166848Mocht je van ver komen en toch deel willen nemen aan het toernooi en het aansluitende feest? Dan is het dit jaar ook weer mogelijk de nacht na het feest door te brengen op het korfbalveld van Fluks. Als je je eigen tent meeneemt, kan je overnachten en word je zondagochtend een lekker ontbijtbuffet voorgeschoteld!

Voor meer informatie bezoek de website op www.beachkorfbal.eu.

Wil je meedoen aan dit toernooi? Geef dit dat door aan Patrick. Vermeld hier ook bij of je mee wilt doen aan de BBQ.

img_7643-1435166222

(Foto’s: Willem Zwanenburg, ckv Fluks)