Verkiezing favoriete clubscheids van het jaar 2016

Wie is jouw favoriete clubscheidsrechter? Nomineer hem of haar!
Vrijwilligers en vooral clubscheidsrechters verdienen het om af-en-toe extra in het zonnetje gezet te worden. Scheidsrechters zijn vaak onderhevig aan kritiek van zowel spelers als publiek en verdienen hierdoor extra steun en positieve aandacht. Jij kunt ze deze aandacht geven door jouw favoriete clubscheidsrechter in Den Haag voor 13 april 2016 aan te melden! Alle sporten doen mee! Ga hiervoor naar: www.haagseclubscheidsrechter.nl

Prijsuitreiking
Uit de verkiezing van de favoriete Haagse clubscheidsrechter komen twee winnaars! Een winnaar wordt gekozen door een onafhankelijke jury en de andere winnaar wordt gekozen, na een stemronde, door de bezoekers van deze website. Op 18 april worden de genomineerde bekend gemaakt en vanaf dan kunnen jullie stemmen! De clubscheidsrechter met de meeste stemmen wint de publieksprijs.

Op zaterdag 22 juni wordt bij Ceasar- Fitness & Spa resort bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van favoriete clubscheidsrechter van Den Haag toegekend krijgt.

Nomineer nu jouw favoriete clubscheidsrechter op www.haagseclubscheidsrechter.nl
Nomineren kan tot 13 april, vanaf 18 april kan er gestemd worden op de genomineerden!

Met vriendelijke groet,

Lionne Duran
projectmedewerkster verkiezing favoriete clubscheidsrechter

%d bloggers liken dit: