Lynx wint overtuigend van Conventus

Afgelopen zaterdag speelde Lynx een oefenwedstrijd tegen de recreanten van Conventus uit Zwijndrecht. Onze bezoekers waren al vroeg aanwezig (al voordat we er zelf waren) en zo konden we dan ook lekker op tijd beginnen.

Al snel bleek dat Lynx vandaag goed op schot was, dat in tegenstelling tot de ploegen die we eerder nog gezien hadden in de hoofdklassefinale. Na ongeveer vijf minuten spelen stonden we reeds 3-0 voor.

Dit in een wedstrijd met een oude bekende, Renee zou eigenlijk spelen, maar had zijn dochter (Indy) ook meegenomen. Indy heeft vroeger bij Lynx in de D1 gespeeld en een van de dames had wat vertraging opgelopen. Indy wilde gelukkig wel invallen en heeft uiteindelijk de hele wedstrijd gespeeld en zelfs een doelpunt gemaakt!

In de rust werd er gewisseld van scheidsrechter. Michel ging spelen en Patrick floot de rest van de wedstrijd. Uiteindelijk leidde de wedstrijd tot een uitslag van 7-4 in het voordeel van Lynx.

Na de wedstrijd gingen we nog een drankje doen bij Corfu, welke een vreemde interpretatie van een borrelhapje had, maar het was wel erg gezellig!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: