Lynx vindt eigen plekje in Boswijk

Na een woelige opstartperiode met een flink aantal verhuizingen krijgt het Lynx Korfbal uit Leidschenveen nu een eigen plek op sportpark Boswijk aan de Laan van Kans, achter het Lyceum in Ypenburg.

De club werd inmiddels vijf jaar geleden opgericht vanuit een behoefte voor de sport korfbal in Leidschenveen en is ondertussen uitgegroeid tot een bekend gezicht in de wijk. De club is niet alleen actief in de korfbalsport, maar is ook actief in kleutergym en een graag geziene gast bij wijkactiviteiten zoals de Parels, de Oranjefeesten en de Lentefair.

Vanaf zaterdag 26 maart sport Lynx Korfbal samen met Tennisclub Ypenburg (TCY) op sportpark Boswijk aan de Laan van Kans sporten en krijgt daarmee voor het eerst in haar geschiedenis de beschikking over een echt korfbalveld, een berging, kleedkamers en toiletten. Ook kunnen de leden gebruik maken van de kantine van TCY.

De vereniging is erg blij met de nieuwe voorzieningen is het programma afgelopen zaterdag begonnen met een echte paastraining voor de jeugd en kinderen uit de wijk.

Uiteraard zijn wijkbewoners van harte welkom om kennis te komen maken met de vereniging. Op zaterdag 2 april is er een training voor de kleuters en op maandag zijn de oudere kinderen (tot 12 jaar om 18:15 uur) en volwassenen (19:15 uur) van harte welkom om mee te trainen.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: