Categorieën
Uncategorized

LYNX F1 – Futura F1

Vandaag sloten we het zaalseizoen af met een wedstrijd tegen Futura. Onze 2e plek stond al vast en ook onze tegenstander wist voor de wedstrijd al op welke plek ze zouden eindigen.

Al snel in de wedstrijd namen we een 3-0 voorsprong. Met de hulp van een superspeler wist ook Futura een doelpunt te scoren. Superspeler er weer uit en vervolgens werd het 4-1 voor ons en mochten we even uitrusten. Dat hadden we wel nodig, want we hadden vandaag maar 4 spelers, dus we moesten allemaal een hele wedstrijd spelen.

Vorige week wilden we allemaal zo graag een doelpunt maken, dat we vaak schoten terwijl er een verdediger voor onze neus stond. Vandaag ging dat beter. Als we een gemist schot afvingen, dan werd de bal eerst goed rond gespeeld. Pas als we iemand goed vrij hadden gespeeld werd er op de korf geschoten. De tweede periode was net als de eerste 4-1 voor ons, zodat het halverwege de wedstrijd 8-2 stond.

De derde periode is er 1 om snel te vergeten. Misschien dachten we er een beetje te gemakkelijk over. We liepen niet goed vrij, zodat we de bal niet snel konden rondspelen. En als er iemand vrij stond wachtten we vaak te lang met passen, zodat er alweer een tegenstander tussen ging staan.

Gelukkig pakten we het in de laatste periode weer heel goed op. Hoewel de tegenstander 6 spelers had, werden ze toch een beetje moe. Dit gaf ons de mogelijkheid om wat meer met lange ballen aan te vallen, zodat de de spelers van Futura meer moesten rennen. Ondanks dat we geen wissels hadden leek het wel of de spelers van LYNX niet moe werden. Jasper bleef maar op en neer rennen, terwijl zijn tegenstander hem allang niet meer bij kon houden. Met mooie aanvallen wisten we nog een paar maal te scoren en de eindstand was 13-3. Onze doelpunten werden vandaag gemaakt door Alwin (3x), Brent (6x) en Ruben (4x).

Een mooie 2e plaats dus in de zaal. Volledig terecht, want we hebben alleen 2x van de kampioen verloren. De overige 10 wedstrijden hebben we allemaal gewonnen!!! We hebben gezien dat jullie stapje voor stapje steeds beter worden en zien ook veel dingen waar we op trainen terug in de wedstrijd. We hopen dat we net zo’n leuk veldseizoen zullen hebben. Zo op het eerste gezicht lijken alle teams in onze poule aan elkaar gewaagd, dus dat kan nog spannend worden.

 

Groetjes Marcel en Jan-Willem

%d bloggers liken dit: