Categorieën
Uncategorized

Lynx E1 – Madjoe E4

YES!!!! Het is gelukt
Ik weet niet hoe het met jullie was maar ik vond het best spannend allemaal. De voorlaatste wedstrijd lukte het allemaal niet zo en deze tegenstander had vorige week toch de nr2 verslagen. Nu is het zo dat we niet hoefde te winnen maar zo’n laatste wedstrijd is wel prettig als je die wint.
Net als de vorige wedstrijd tegen Madjoe duurde het even voor er gescoord werd, nu kwamen wij als eerste voor en dat nam wel al wat spanning weg bij jullie denk ik niet want ik heb weinig vreugdedansjes gezien in deze wedstrijd. Ook deze wedstrijd ging gelijk op en nu wisten wij het mandje makkelijker te vinden waardoor wij wisten te winnen met 5-2.

Het mooiste vind ik dat wij het echt helemaal zelf hebben gedaan de hele competitie sommige ploegen konden soms betere spelers opstellen waardoor er wedstrijden gewonnen werden waar het anders niet zou gebeuren wij hebben ons daar niks van aangetrokken en op eigen kracht gewoon het kampioenschap binnen gehaald jullie zijn allemaal gegroeid dit seizoen en zijn ook meer een team geworden, bovendien weet ik dat jullie nog beter kunnen en ik ben van plan om dat eruit te halen.

Dit alles vraagt om een feestje hier moeten we nog een datum voor plannen, ik denk dat het een keer op een trainingsavond moet gebeuren dan is iedereen aanwezig dit laat ik nog wel weten.
Jullie zijn echt een geweldig team en ik ben blij jullie trainer te zijn.