Lynx E1 kampioen!

Zo gebeurde het alles was aanwezig dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden, allereerst erg vroeg in de hal waar we al verloren hadden, Sam ziek en eerste wedstrijd voor Tamara, die het overigens heel goed deed.

Het begin van de wedstrijd was voor ons we kwamen heel snel 1-0 voor ondanks dat we nog zoekende waren naar ons spel en de kansen waren gelijk met dit verschil dat wij er niet inschoten en KZ de Danaïden wel einduitslag 6-1 verloren.

Van tevoren wisten we dat we al kampioen waren en 1 gelijkspel nodig hadden om helemaal alleen Kampioen te zijn, het liep iets anders nu bleek dat wij niet als enige verloren maar de gehele top 3 in de poule, zo kan het dus voorkomen dat je kampioen wordt door te verliezen.

Het betekend wel dat we 12/3 thuis onze echte officiële kampioenswedstrijd gaan spelen dat moet toch een feestje gaan worden vraag alle opa’s en oma’s ooms en tantes broertjes en zusjes vriendjes en vriendinnetjes om aan te moedigen en te genieten van jullie spel wat ik de laatste weken ook steeds gedaan heb.

We proberen volle tribunes te krijgen om zo die laatste wedstrijd in de zaal winnend af te sluiten en zo niet een feestje is het al laten we er allen voor de volle 100% voor gaan!


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: