Kleuter rocken met de buren

De kleuters uit Leidschenveen en Ypenburg hebben afgelopen weekend flink gerockt met de buren in sporthal Piet Vink.

We begonnen de instuif met een verhaaltje uit het dagboek van Jaapie Aapie. Daarna dansten de kinderen op Rock Mi! en op Tschu Tschu Wa.

Toen kon het plezier pas echt beginnen, de kinderen kregen allemaal een spelkaart en konden door het spelen van elk spelletje een sticker van De Stulp verdienen. Samen met de begeleider van hun groepje konden de kinderen alle spelletjes doorlopen.

Halverwege de ochtend kregen de kinderen een lekker plakje worst van Keurslagerij Smaecktheater Paul en een pakje drinken van Jumbo Ypenburg.

Na afloop kregen de kinderen nog een korfbaldemonstratie van de de recreanten en van de kinderen van Lynx E2. Uiteraard kon ook een lekker ijsje van Fietje niet ontbreken bij de afsluiting en natuurlijk kregen de kinderen ook allemaal een uitnodiging voor de paastraining op Sportpark Boswijk komende zaterdag.

Neem ook een kijkje op de fotopagina.

Hartelijk dank aan onze sponsors:

sponsors-rock-mi

%d bloggers liken dit: