sporthal Leidschenveen

Dubbel Zes F2 – LYNX F1

Onze voorlaatste wedstrijd in de zaal speelden we in de sporthal aan de Gaslaan. De tegenstander was Dubbel Zes. We waren allemaal mooi op tijd aanwezig en na een goede warming-up kon de wedstrijd beginnen.

Vaak kwamen we deze zaalcompetitie eerst op achterstand, maar vandaag zaten de spelers van LYNX vanaf de eerste seconde meteen goed in de wedstrijd. Na een paar minuten had Dubbel Zes al een superspeler nodig. Ook tegen 5 tegenstanders gingen we vrolijk door met doelpunten maken. Toen we 0-5 voor stonden scoorde de tegenstander ook een doelpunt, maar we lieten ze niet dichterbij komen dan 3-6. Na 10 minuten stonden er al 12 doelpunten op het scorebord, waarvan wij er 9 hadden gemaakt!!!

Dubbel Zes gaf in het vervolg van de wedstrijd de moed een beetje op. Omdat onze F-jes lekker fel speelden konden we veel van hun passes onderscheppen. Ook het aanvallen via de zijkanten ging goed, waarbij Jennifer, Alwin en Jasper steeds goed vrij liepen. Ruben en Brent zorgden ervoor dat de tegenstander niet te dicht bij onze korf kon komen. En als ze al eens schoten werd de bal meestal goed door ons afgevangen.

Onze doelpunten werden vandaag gemaakt door Jasper (2x), Ruben (3x), Alwin (8x) en Brent (9x) en de eindstand was 4-22 voor ons.

Door het gelijke spel bij de wedstrijd Eibernest – ONDO is het al zeker dat we op de 2e plaats gaan eindigen en dat vinden wij heel knap van jullie!!!

Volgende week onze laatste wedstrijd in de zaal en de tegenstander is Futura. Niet gemakkelijk, maar als jullie net zo spelen als deze week wordt het vast weer een leuke wedstrijd.

 

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: