sporthal Leidschenveen

LYNX F1 – Weidevogels F1

Vandaag speelden we tegen Weidevogels en hoewel we de uitwedstrijd ruim hadden gewonnen wisten we dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Gelukkig was Ruben weer beter en omdat Laura ook wel zin had om mee te doen hadden we ineens 2 wissels.

Het begint een beetje gewoonte te worden dat de F1 eerst 1-0 achter komt en ook deze keer was dat niet anders. Maar we stonden ook vandaag weer lekker te spelen en in een mum van tijd hadden Brent en Alwin ons alweer op 2-1 gezet. Toch maakte Weidevogels voor het einde van de eerste periode nog 2-2.

De tweede periode draaide LYNX echt op volle toeren en bij de rust hadden we een voorsprong genomen van 7-3. Onze doelpunten kwamen van Laura (2x), Alwin, Brent en Ruben.

Maar toen wilde het allemaal even niet zo goed meer lukken. Onze schoten gingen er niet meer in en aan de andere kant van het veld wist Weidevogels wel te scoren. Gelukkig lukte het Laura om nog een doelpunt voor ons te maken, maar de tegenstander deed dat 4 keer en zo was het 8-7 met nog 10 minuten te spelen.

We konden dit keer gelukkig 2 uitgeruste spelers inbrengen om de kleine voorsprong te verdedigen. Weidevogels probeerde het wel, maar LYNX wist heel veel ballen te onderscheppen en vervolgens supersnel aan te vallen. Ruben (2x), Laura en Alwin scoorden nog voor ons en zo werd het uiteindelijk 12-8. De strafworpen werden afgesloten met een 5-5 stand. Jasper en Jennifer wisten net als vorige week weer een mooi doelpunt te maken.

Zo’n wedstrijd als vandaag zouden we wel elke week wel willen hebben. Natuurlijk is het gaaf dat we hebben gewonnen, maar het leukste was dat het een spannende wedstrijd was tegen een hele leuke tegenstander. Met goed samenspel  wisten we vandaag weer een hoop doelpunten te maken.

Volgende week spelen we de uitwedstrijd tegen ALO. Ze staan dan wel onderaan, maar hebben het al een paar ploegen best moeilijk gemaakt. Niet gemakkelijk dus, maar als we zo spelen als vandaag wordt het vast weer een leuke wedstrijd.

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: