Korfbal League

De Korfbal League nadert zijn einde, daarmee begint ook het spannendste gedeelte van de competitie. Wie mag er meedoen in de kruisfinales en wie staat er uiteindelijk in de finale?

De top twee is eigenlijk wel duidelijk, PKC/SWKgroep en TOP/Quoratio steken er met kop en schouders bovenuit. Het echte PKC heeft dan ook al een echte spelersbus laten maken voor de Korfbal League waarmee de ambitie duidelijk is, de Ziggo Dome, daar willen ze straks optreden.

The making of...De #korfballeague spelersbus is klaar! Deze prachtige bus zal door het hele land gaan rijden. Met op zaterdag 16 april natuurlijk de bestemming: Ziggo Dome #korfbalfinaleBekijk hier "the making of" Met dank aan Verschoor reizen, PKC/SWK Groep, Esbi, Ziggo Dome en initiatiefnemer Arjen Godthelp. Zeer binnenkort zal PKC/SWKGroep hier de eerste rit mee maken!Heb jij 16 april ook al in je agenda staan? Mis de eindstrijd van de #korfballeague niet en koop je kaarten via www.korfbalfinale.nl Geplaatst door Korfbalverbond op zaterdag 20 februari 2016
Echt spannend wordt het echter voor de plaatsen 3 en 4, ook goed voor een plek in de kruisfinales. In totaal komen er (theoretisch gezien) nog 8 ploegen voor in aanmerking. In de praktijk zijn Blauw-Wit, KZ/Hiltex en LDODK/AH Gorredijk de grote kanshebbers voor de twee plekken. Alle acht ploegen kunnen echter ook nog onderuit gaan en dan opeens voor degradatie moeten vechten. In de praktijk zal dit gevecht echter gestreden worden tussen AW/DTV, DVO/Accountor en Dalto/BNApp. Daarbij moet ik echter opmerken dat ook regiogenoot Fortuna/Delta Logistiek nog lang niet veilig is. Tevens zou het voor DOS'46 ook nog zomaar de verkeerde kant op kunnen draaien. Kortom, er is genoeg te beleven in de Korfbal League. Enkele leden hebben reeds kaarten voor de finale in de Ziggo Dome weten te bemachtigen. Wilt u het ook een keer meemaken? Bestel dan nu je kaarten op http://www.korfbalfinale.nl/?page_id=9425  


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: