sporthal Leidschenveen

E1 Houdt het spannend

De Afgelopen twee weken waren cruciaal voor de E-tjes op 31 jan. stond de wedstrijd tegen Fluks daarvan is gebleken dat zij tegen de toppers (waar wij ons ook toe mogen rekenen)altijd wel de punten pakken het zou dus spannend worden. De spanning werd nog wat groter als een avond van tevoren 2 spelers met een paracetamolletje naar bed zijn gegaan.Verder hadden wij geen scheidsrechter waardoor ikzelf moest fluiten,maar gelukkig wilde de moeder van Sophia coachen.

Het begin van de wedstrijd was helemaal niet slecht er werd hard gevochten en we hadden de pech dat de bal er bij ons niet in wilde gaan en dus bij fluks wel we moesten toen nog extra hard ons best doen en ja hoor we kwamen voor echter de ziekenboeg speelde ons parten en de conditie raakte op het samenspel was even ver te zoeken en Fluks maakte hier goed gebruik van hierdoor werd het toch nog een gelijkspel.

In de tussentijd wist onze grote concurrent de topwedstrijd te winnen van pernix dit betekend dat we precies gelijk stonden in de aanloop naar de wedstrijd tegen sporting trigon.

Nu is het zover de wedstrijd der wedstrijden of de wedstrijd der titanen hoe je het ook noemen wil , in ieder geval wie deze wedstrijd wint zou waarschijnlijk kampioen kunnen worden, voordeel voor ons is dat we thuis spelen en een goede scheidsrechter hebben, nadeel is echter we hadden al een keer van ze verloren dat maakt het dus nog spannender.

In ieder geval spanning alom bij de coach alleen leek het erop dat de spelers en speelsters hier geen last van hadden.De wedstrijd begon echt heel goed iedereen wist wel dat het belangrijk was en er werd heel goed samen gespeeld ons zwakke punt (bij balverlies gelijk verdedigen)was veel minder zwak dan normaal en bovendien wisten wij snel het mandje te vinden, iedereen wist de rust te bewaren en het was echt een team.

Door de spanning realiseerde ik (trotse coach)pas laat dat ik aan het genieten was iedereen speelde fantastisch en ja hoor Cherilyn wist haar eerste puntje te scoren in de E en deze keer in het juiste mandje.Tom speelde de wedstrijd van zijn leven en wist steeds op de spannende momenten de spanning te verzachten door een doelpuntje te maken. Sophia had haar handen vol aan het verdedigen van de beste tegenstander dit ging heel goed en nog belangrijker ze gooide met een hand.Sam speelde echt in dienst van het team en sloeg niemand over hij had ook complimentjes over voor zijn teamgenoten dit zijn echte aanvoerderskwaliteiten. Luca had zijn snelheid onder controle en wist hierdoor ook goed het mandje te vinden.

De UItslag was in dit geval een hele terechte uitslag ook geholpen door frustratie bij de tegenstander dit neemt niks af aan de prestatie van dit team.toch nog even GEWONNEN 9-2.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: