Clinics Korfbalstars Den Haag

Korfbalstars Den Haag organiseert op woensdag 24 februari een clinicdag in de sporthal van Fortuna/Delta Logistiek. Topspelers uit de Korfballeague komen deze dag langs om je schot te verbeteren! Samen met de Korfbaltoppers uit Den Haag, Jimin de Vries en Daan Preuninger, zullen jullie een erg gave clinic volgen. Zij gaan jullie tips geven dmv leerzame oefeningen die zij bij de topclubs TOP/Quoratio en Fortuna/ DeltaLogistiek hebben geleerd. Ook spelen ze in het Nederlands team U23. De clinics zijn voor alle niveaus en verschillende leeftijden.

Speciaal op deze dag zul je een mooi trainingsshirt ontvangen. Deze mag je houden.

Wil jij ook twee uur lang korfballen met je leeftijdsgenootjes? Geef je dan op! Wij hebben er zin in!

Datum

24 februari 2016

Tijden

E + D Spelers: 10.00 -12.00 uur

C + B Spelers: 13.00 -15.00 uur

Locatie

Fortuna Sporthal

Adres: Schoemakerstraat 340, Delft

Kosten

24,20 inclusief BTW, drinken, gaaf sportshirt en 2 uur lang clinic


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: