Categorieën
Uncategorized

ALO F1 – LYNX F1

Hoewel we vandaag tegen de nummer laatst van de poule speelden werd het bepaald geen gemakkelijke wedstrijd. ALO gooide de bal heel goed naar elkaar over en ze verdedigden fel.

Toch lukte het LYNX in de eerste 3 periodes om een aantal mooie doelpunten te maken. We speelden goed via de zijkanten en vingen een stuk beter af dan de afgelopen weken. Met nog 10 minuten te spelen stonden we 3-9 voor.

Maar toen gingen er toch wel wat dingen mis. Hun beste meisje kreeg een beetje te veel ruimte en kon een aantal keer scoren. Wij speelden de bal goed over, maar als we eenmaal op de helft van ALO waren vergaten we dat we met zijn vieren in het veld staan. Er werd steeds van veel te ver geschoten en ook als er een verdediger vlak voor onze neus stond. We gaan de komende tijd dus goed trainen op het rondspelen van de bal als we bij de korf van de tegenstander zijn. Want het is leuk om zelf een doelpunt te maken, maar iemand anders vrij voor de korf zetten door goed samenspel levert toch echt meer doelpunten op.

Het werd uiteindelijk dus nog enorm spannend, maar gelukkig hadden wij aan het einde van de wedstrijd 1 doelpunt meer gescoord dan ALO: 8-9. Het mooiste doelpunt was van Jennifer. Onze overige doelpunten werden gemaakt door Brent (3x), Alwin en Ruben (allebei 2 doelpunten). Wie ons 9e doelpunt maakte hebben we helaas even gemist.  Jasper scoorde ook nog bijna, maar de bal wilde er vandaag helaas niet in.

Nu zijn we even een paar weken vrij en dan spelen we in maart onze laatste 2 wedstrijden van het zaalseizoen.

Groetjes Marcel en Jan-Willem

 


 

%d bloggers liken dit: