Ypenburgse korfbalster sportvrouw van het jaar

Gisteren, 25 januari, is de Ypenburgse korfbalster Celeste Split uitgeroepen tot haagse sportvrouw van het jaar. De jaarlijkse verkiezing wordt georganiseerd door de afdeling Sportsupport van de gemeente, Den Haag Topsport en PROOOST. Dit jaar vond de verkiezing plaats in het Kurhaus in Scheveningen.

Celeste Split is begonnen met korfballen bij kv Die Haghe (Baambruggestraat) en korfbalt momenteel in de Korfbal League voor TOP/Quoratio uit Sassenheim. Daarnaast speelt Celeste voor het Nederlands korfbalteam, de Tulips, waarmee ze afgelopen jaar het WK in Antwerpen wist te winnen.

De prijs voor sportman van het jaar werd gewonnen door Honkballer Berry van Driel en de prijs voor sportteam van het jaar werd gewonnen door het beachvolleybalduo Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: