Recreantentoernooi 6 februari

Het is alweer even geleden dat de Apollo Recreanten een zaaltoernooi hebben georganiseerd.
We hebben/zijn een enthousiaste groep met allerlei leuke ideeen. Vandaar ons volgende verzoek van ons aan jullie, het is natuurlijk geen must, maar wij zouden het leuk vinden:

• Wij zouden het leuk/gezellig vinden als jullie allemaal +/- 17:30uur aanwezig kunnen zijn in de sporthal de Deimoshal, Deimoshal 13, 1702 CK Heerhugowaard
  • Voor aanvang van het toernooi zal door één van onze recreanten een welkoms woord worden gehouden in de kantine (trap naar boven)
  • Op alle tafels staat een schaaltje met koekjes
    Mogelijkheid om een eigen spandoek of clubvlag op te hangen in de zaal, als u hiervan gebruik wil maken, neem dan even contact op met één van onze recreanten, die weten wel een goede plek.
  • Tribunes worden naar voren gehaald, zodat iedereen naar elkaar kan kijken en aanmoedigen
  • Het wedstrijdprogramma komt groot in de zaal te staan/hangen, daarop worden de standen bij gehouden, zodat je kan zien wat de anderen hebben gedaan
  • Tussen de wedstrijden door een leuk opzwepend muziekje in de zaal
    Aan het eind van het toernooi de prijsuitreiking en een dank woordje
  • Pinda’s en nootjes op de tafels in de kantine voor een ieder
    Leuke muziek om de avond gezellig aftesluiten

Onze intentie is om er een gezellig sportief toernooi van te maken, ik wens een ieder aflvast heel veel korfbalplezier !!!

Tijd Wedstrijd Scheidsrechter
18.00-18.24 uur Ados – Apollo 1 Roda