sporthal Leidschenveen

LYNX F1 – ONDO F2

Vandaag speelden we tegen koploper ONDO. Helaas was Ruben nog steeds ziek en moesten we alle 4 een hele wedstrijd spelen. Omdat de andere teams tegelijk met ons speelden konden we ook geen invaller regelen.

ONDO ging erg goed van start en bij ons stond de verdediging in het begin van de wedstrijd nog niet helemaal goed. We kregen veel doelpunten tegen en na 10 minuten was het al 0-5.

We vreesden een monsterscore, maar in het vervolg van de wedstrijd hebben jullie geweldig gespeeld. Er werd heel goed via de zijkanten aangevallen en er werden ook veel passes van ONDO onderschept. Ze hadden 3 lange spelers en daarom hadden we moeite met het afvangen. ONDO kon per aanval soms wel 3x op de korf schieten.

Maar zelf kregen we ook best veel goede schietkansen. Ondanks dat we allemaal 40 minuten moesten spelen en de tegenstander 2 wissels had bleven we supergoed spelen tot aan het einde van de wedstrijd. De eindstand was 4-11. Onze doelpunten werden gemaakt door Brent (3x) en Alwin.

Bij de strafworpen werd het 3-4, met mooie doelpunten van Jasper en Jennifer. En dus hebben we vandaag allemaal gescoord!!!

Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd. Dan tegen Weidevogels en hopelijk weer met 5 spelers, zodat we tussendoor ook even kunnen uitrusten.

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: