Lynx E2 gaat met stappen vooruit

Lynx E2 speelde dit weekend tegen Valto E6 in De Lier. In de sporthal speelden ze de eerste helft onder leiding van invalcoach Christy en de tweede helft onder leiding van invalcoach Patrick.

Na de eerste helft stond Lynx flink achter met 11-3, maar coach Patrick kon toch nog even dat laatste doelpunt zien. Die werd namelijk precies gemaakt toen ik de zaal in kwam lopen.

Gezien het spel hadden de kinderen uit Lynx E2 heel erg goed hun best zitten doen, zeker om er toch ook nog die drie doelpunten uit te slepen.

In de tweede helft was ik er helemaal bij en de kinderen uit Lynx E2 speelden echt heel erg goed! Ondanks de achterstand lieten ze zich niet kisten en ook Chris, die vandaag zijn eerste wedstrijd speelde, deed het heel erg goed.

Flink aangemoedigd door een coach die van het spel zo blij werd gooiden de kinderen van Lynx E2 er zelfs nog een schepje bovenop. Zo kreeg Valto E6 het zelfs nog erg moeilijk en mocht Chris de vierde periode tegen een stuk grotere (en moeilijkere) tegenstander spelen.

Ondanks dat er goed samengespeeld werd en Valto het echt heel erg lastig had in de laatste twee perioden gingen onze vele kansen er niet in.

Toch zag ik dat jullie heel veel plezier in het spel hadden en echt je stinkende best deden om er samen iets van te maken.

Met een blije coach en een erg goed gespeelde wedstrijd eindigden we met 14-3. De strafworpen werden afgesloten met 1-3.

%d bloggers liken dit: