sporthal Leidschenveen

Lynx E1 – Pernix E4

Na een lange tijd niet gespeeld te hebben was het weer tijd voor een wedstrijdje en wat voor een. We traden aan tegen pernix gedeelde nr 2 op dit moment en we waren gewaarschuwd, de vorige keer was het best moeilijk.

Wat ik vond van deze wedstrijd is dat jullie als team speelde iedereen kreeg een kans er was dan ook geen speler of speelster die er maar een beetje bijliep. Het scoren liep niet zo goed en een regel is als jij niet scoort doet de tegenstander het en dus kwamen we steeds achter en als we dan achter kwamen liepen we wat harder en werd het weer gelijk, helaas ging dit door de spanning wel een beetje ten koste van het samenspel. Wat mij deze keer opviel was het coachen van Sam toen hij aan de kant stond hij gaf aanwijzingen wie er vrij stonden en dat vind ik heel fijn, want dan laat je betrokkenheid zien en betekend ook dat reserve mensen belangrijk zijn.

In het laatste kwart van de wedstrijd kwamen we langszij hierdoor viel de spanning weg en hebben we een paar heel mooi uitgespeelde doelpunten gezien die je alleen met goed samenspel kan maken, ik kijk al uit naar de volgende wedstrijd.

Even voor de afronding we hebben gewonnen met 6 tegen 3.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: