sporthal Leidschenveen

Lynx E1 – Fortuna E7

Het begon al een avond van tevoren op de app van de E1, twee kinderen met verhoging en pilletjes in bed dat maakte de aanloop naar de wedstrijd al extra spannend.

Het begin van de wedstrijd was ook behoorlijk spannend het hele team was nog niet wakker en verdedigde gezamenlijk aan de verkeerde kant, stonden met de rug naar hun tegenstander en daarom kon Fortuna vrij makkelijk scoren.

Dan is de wil om te winnen wel aanwezig alleen was het moeilijk de rust te bewaren waardoor er geforceerd geschoten werd en daardoor gaat die bal er maar niet in. In de rust stonden we nog een puntje achter na 1 -4 achter gestaan te hebben. Langzaam maar zeker kwam de rust terug en voorzichtig aan liep het schot weer een beetje uiteindelijk wisten we de winst binnen te halen, maar ik had het Fortuna ook gegund.

Als het niet loopt in een wedstrijd wordt er weleens naar een ander gekeken en commentaar geleverd zowel op medespelers als scheidsrechter ik begrijp als geen ander dat het gebeurt maar het is niet zoals het hoort probeer positieve commentaar te geven en naar jezelf te kijken hoe je speelt en dat te verbeteren dan wordt je een goed team, en je bent een goed team als je ook een moeilijke wedstrijd waar het niet wil lukken toch weet te winnen. Wij hebben hiervan geleerd en volgende keer zijn we er weer bij en maken het onze tegenstanders moeilijk.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: