Collecte Fonds Gehandicaptensport

Van 10 tot en met 16 april gaat lynx weer collecteren in de wijk Leidschenveen voor de gehandicaptensport . Lynx krijgt hier 35 procent van en zal worden gebruikt ten behoeve van korfbalspelmateriaal voor Korfbal+ (en natuurlijk alle andere kinderen).

Nu hebben we via Mooi Werk 10 vrijwilligers die ons hierbij ons wil helpen .

Uiteraard zijn wij hier blij mee , maar willen u als ouder( s ) vragen of u een uurtje vrij kunt maken om ons te helpen .

Lynx is een vereniging voor ons allemaal !!!

Wilt u ons hierbij helpen kunt u zich aanmelden op : collecte@lynx-korfbal.nl

Met vriendelijk groet ,
Christy

[sz-ytvideo url=”https://www.youtube.com/watch?v=p3MLNPoHzgI” theme=”dark” cover=”local” responsive=”y” autoplay=”n” loop=”n” fullscreen=”y” disablekeyboard=”n” disableiframe=”y” disablerelated=”y” delayed=”n” schemaorg=”n” /]

 


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: