Wordt kinderreporter bij de Korfbal Challange

Van 27 tot en met 30 december vindt in het Topsportcentrum Rotterdam de Korfbal Challenge plaats, het toernooi waar alle helden van de Korfbal League en het Nederlands Team aanwezig zijn. Het duurt nog maar vier weken voordat de jaarlijkse Korfbal Challenge weer zal losbarsten en jij kunt er bij zijn als kinderreporter.

Het evenement dat bestaat uit vele extra activiteiten en natuurlijk een sterk topsportprogramma. Daarnaast heeft de Korfbal Challange dit jaar nog een leuke verrassing:

Kinderen tussen de tien en veertien jaar kunnen samen met international Jet Hendriks (wereldkampioen) aan de slag als kinderreporter om bezoekers te bevragen over SPORTPLEZIER.

Wil jij ook kinderreporter worden van de Korfbal Challange en de sporters en het publiek vragen stellen over sportplezier? Wil jij ook wel foto’s maken met een echte journalisten camera?

Bedenkt dan een originele vraag die jij wel aan Jet Hendriks zou willen stellen en stuur deze in als reactie op dit facebook bericht (vraag wel even om toestemming van je ouders).

%d bloggers liken dit: