Madjoe E4 – Lynx E1

Vol goede moed helaas zonder Sophia begonnen we aan de wedstrijd tegen Madjoe die bleken toch wel erg goed te zijn in verdedigen.

Het duurde erg lang voordat wij die bal in het mandje konden krijgen en zoals bij iedere sport als je zelf niet scoort doet de tegenstander het en dus stonden we bij rust 1-0 achter . Het is dan erg moeilijk om de rust te bewaren waardoor de ballen gehaast en dus verkeerd de handen verlaten ondanks het goede aangeefwerk van Thom onder de korf die goed in de wedstrijd zat. Gelukkig lukte het ons gelijk te maken en hierdoor kwam er toch wel wat opluchting het vertrouwen nam toe Sam had zijn vorm weer te pakken waardoor er weer wat vaker gescoord werd hierdoor brak de tegenstander. Aan het eind werd het nog spannend want Thom was niet zo lekker en dreigde uit te vallen ,met de scheidsrechter en tegenstander overlegt hoe dan verder te spelen als hij niet verder kon. Maar Thom was vandaag keihard en heeft het volgehouden tot het eind.Door toch goed te blijven knokken met het hele team is de uitslag uiteindelijk 1-6 geworden .mijn complimenten aan het teamdie steeds meer als teamgaan samenspelen .

Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: