Lynx Recreantentoernooi 12 december

Komende zaterdag 12 december is het weer tijd voor het tweede Lynx Korfbaltoernooi voor recreanten. Dit keer is het toernooi in Sporthal Piet Vink aan de Plesmanlaan in het centrum van Ypenburg. Parkeren is hier gratis.

Het programma begint om 18:00 uur en is afgelopen om 22:30 uur. We spelen 13 minuten met 2 minuten rust tussen de wedstrijden. Het laatste half uur moet ik bijhuren, indien dit niet lukt zal de pauze tussen de wedstrijden ingekort worden. Ik heb het programma ouderwets met de hand gemaakt. Zouden jullie ook even willen kijken of alles klopt?

In de sporthal is geen kantine aanwezig, maar Lynx zorgt dat er een tafel met wat drankjes aanwezig is. Na het toernooi zijn we allemaal van harte welkom bij Muziekcafé “De Iep” schuin tegenover de sporthal, jullie zullen daar verwelkomt worden met een lekker borrelhapje.

Ik hoop jullie allemaal zaterdag met groot enthousiasme te kunnen begroeten in Sporthal Piet Vink.

Spelers Lynx:
Dames: Alicia, Christy, Karin, Usha
Heren: Arjen, Carl, Coen, Joost, Patrick


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: