LYNX F1 – Dubbel Zes F2

Onze laatste wedstrijd van 2015 was er één tegen Dubbel Zes. Vorige week ging het scoren niet zo lekker en ook deze week wilde het in het begin van de wedstrijd niet echt lukken. De tegenstander scoorde wel en toen Jennifer daarna heel goed voor het jongetje met de bal ging staan werd die toch nog dwars door haar handen heen in de korf gegooid. Verdedigd scoren mag bij de F-jes en dus was het, ondanks uitstekend verdedigen, toch 0-2. Maar de spelers van LYNX F1 staan er om bekend dat ze de koppies niet laten hangen als het even tegenzit. We deden allemaal nog een stapje extra en voor we het wisten hadden we alweer een 3-2 voorsprong genomen.

 

We moesten een beetje wennen aan Dubbel Zes, omdat ze wat ruwer speelden dan onze tegenstanders tot nu toe. Maar we lieten de bal lekker snel rondgaan. De ene keer over korte stukjes via de zijkanten en soms ook met lange ballen. De tegenstander kreeg geen grip op onze aanvallen en Ruben, Alwin en Brent scoorden er lustig op los. Na 3 perioden was het 11-2 voor ons. Het leek wel of wij met een superspeler speelden in plaats van Dubbel Zes. We gaven ook bijna geen kansen weg, omdat we heel veel van hun aanvallen onderschepten.

 

De laatste periode gingen we vrolijk door met scoren. De afgelopen weken hadden we Jasper al veel doelpunten zien maken op de training. In de wedstrijd had hij steeds de pech dat de bal er net niet in wilde. Maar vandaag scoorde hij zijn allereerste doelpunt ooit in een wedstrijd. Super goed gedaan Jasper!!! En nu hij toch bezig was, scoorde hij ook maar meteen de volgende 2 doelpunten.  Daarna bracht Ruben de eindstand op 20-2.

 

De strafworpen gingen een stuk beter dan de afgelopen weken. Het werd 3-3, mede door een mooi doelpunt van Jennifer.

 

Dit was de laatste wedstrijd van het jaar. Het was een succesvol jaar, waarin we kampioen op het veld werden en nu ook weer bovenin meedraaien in de zaal. We zien jullie iedere week beter spelen en vooral steeds meer als een echt team. En we zien een hoop plezier tijdens de trainingen en de wedstrijden en dat is het allerbelangrijkste.

 

Tot slot willen we jullie fijne feestdagen en een gezond en sportief 2016 wensen. Alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers  zussen, ooms en tantes bedankt voor de aanmoedigingen die onze kanjers iedere wedstrijd weer van jullie krijgen.

 

Groetjes van Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: