Categorieën
Uncategorized

LYNX F1 – ALO F1

We speelden vandaag onze eerste thuiswedstrijd van het zaalseizoen. De tegenstander was ALO. Zij staan helemaal onderaan in onze poule, dus we dachten dat het niet zo’n moeilijke wedstrijd zou worden.

We speelden vandaag best goed. De bal ging lekker snel rond via de zijkanten en we konden heel vaak iemand vrij voor de korf krijgen. Alleen was er 1 probleem. Wat we ook probeerden, die bal wilde er vandaag gewoon niet in. Ik heb het niet precies bijgehouden, maar ik denk dat we wel meer dan 50 keer op de korf hebben geschoten. Toch gaven jullie de moed niet op. Na een gemist schot werd er steeds goed afgevangen. Vervolgens werd de bal weer goed rond gespeeld, waardoor we weer iemand anders vrij voor de korf kregen. Gelukkig gingen niet alle schoten mis, af en toe ging er ook nog eentje in. Verder stonden we lekker fel te verdedigen, zodat ALO bijna niet bij onze korf kwam.

Na 3 perioden hadden we een 7-0 voorsprong genomen. De laatste periode werden we een beetje moe en dan is het best lastig om tegen een team met superspeler te spelen. We kregen nog een paar doelpunten tegen en met nog een doelpunt van ons erbij werd het uiteindelijk 8-4.

Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd. Let op: de wedstrijd is niet in Sporthal Leidschenveen, maar in de Piet Vink Sporthal in Ypenburg.

Groetjes Jan-Willem en Marcel

%d bloggers liken dit: