Categorieën
Uncategorized

Lynx E1 – Danaïden E3

Soms zijn er van die wedstrijden dan wil je zo graag en wil het maar niet lukken, en als het dan niet soepel bij ons gaat scoort de tegenstander wel en putten daar ook vertrouwen uit waardoor het bij hun wel beter gaat.

Gelukkig is er nog zoiets als rust dan kan je nog wat aanwijzingen geven, en gelukkig ging het per kwart steeds een stukje beter. Dat we de betere waren was wel duidelijk maar moesten het ook in de stand nog laten zien en dat lukte. Het mooiste van de wedstrijd was eigenlijk dat we allemaal een doelpuntje hebben meegepakt niet altijd in de juiste korf maar met een vertrouwen en goede techniek is het toch iets om trots op te zijn. Beste kinderen van de E1 als je een moeizame wedstrijd toch weet te winnen verdien je het ook om hoog te eindigen jullie gaan steeds meer als team spelen en ik weet zeker dat we een mooi nieuwjaar tegemoet gaan. Ik wens  iedereen binnen de vereniging en erbuiten een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar toe.
Arjen

 

%d bloggers liken dit: