Collectief zorgverzekeren via Lynx

Het einde van het kalenderjaar nadert, het moment om je zorgverzekering weer eens tegen het licht te houden. Via Lynx Korfbal kunt u gebruik maken van het Korfbal-collectief van Menzis zorgverzekering. Leden met een laag inkomen kunnen ook gebruik maken van de Haagse Zorgverzekering. 

Menzis Korfbal Collectief

U maakt bewuste keuzes en houdt er een gezonde levensstijl op na. Ook uw zorgverzekering kiest u bewust. Met de Menzis KNKV polis bent u verzekerd voor € 90,75 per maand. Met een eigen risico van € 385. Een goede verzekering voor een scherpe prijs. Bovendien kunt u kiezen uit twee aanvullende verzekeringen. Zodat u altijd een pakket heeft dat bij u past. En als lid van het KNKV krijgt u bovendien een aantrekkelijke korting op de Basisverzekering en op de aanvullende verzekeringen.

Daarom kiest u voor de Menzis KNKV polis:

  • Bij Menzis is iedereen welkom. Zonder medische selectie.
  • U bent goed verzekerd voor een scherpe premie.
  • Spaar voor kortingen met het SamenGezond spaarprogramma. Een gezonde leefstijl wordt beloond met aantrekkelijk voordeel. En het leuke is: iedereen kan meedoen.

Overstappen is heel gemakkelijk
Dat gaat heel eenvoudig, u kunt het zelf doen. Kijk op www.menzis.nl/KNKV

Haagse zorgverzekering

Vanaf 1 januari 2016 hebben IZA Cura Den Haag en IZA Cura Den Haag Ooievaar een nieuwe naam: het VGZ Den Haagpakket. Wij heten u dan ook van harte welkom bij VGZ, waar u dezelfde service en goede voorwaarden krijgt die u gewend bent.

De voordelen van het VGZ Den Haagpakket:

  • Lage premie. Mogelijk betaalt uw gemeente zelfs mee!
  • U hebt € 0 verplicht eigen risico, in plaats van € 385.
  • U krijgt veel vergoed, bijvoorbeeld brillen, fysiotherapie en tandarts.
  • Gaat u naar een zorgaanbieder waarmee wij afspraken hebben? Dan gaan nota’s voor zorg uit de basisverzekering direct naar ons. U hoeft die rekeningen dus niet voor te schieten!
  • Bent u ergens anders verzekerd? Wij regelen uw opzegging!
Zorgverzekering met extra vergoedingen

Het VGZ Den Haagpakket hebben wij in overleg met uw gemeente samengesteld en is speciaal voor mensen met een lager inkomen. Mogelijk betaalt uw gemeente daarom zelfs mee aan de premie! Het Den Haagpakket is een compleet pakket waarin extra vergoedingen zitten voor brillen en lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en orthodontie.

Voor meer informatie navigeert u naar: https://www.vgz.nl/denhaag


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: