sporthal Leidschenveen

Sporting Trigon E1 – Lynx E1

Wat een spannende wedstrijd was het weer heel erg hetzelfde als vorige week veel inzet en kansen te over om die bal erin te krijgen dit lukte niet zo goed als vorige week omdat er veel verdedigd werd gegeven. De samenwerking was weer goed alleen vergaten we door de spanning de vrijstaande speler aan te geven en gingen we soms voor eigen kansen waar een ander er beter voor stond.

Sporting Trigon had een goed meisje die wel vaak de korf wist te vinden en waardoor we steeds opnieuw op achterstand raakte gelukkig konden we bij blijven en halverwege stonden we zelfs met een punt voor. Ook hadden we op dat moment het overwicht maar ging die bal er maar niet in en zoals bij elke sportwedstrijd als jij niet scoort doet de tegenpartij het. De partij ging gelijk op helaas is het verschil gemaakt door een strafworp een gelijkspel was verdiend geweest. E1 kop op de competitie is nog lang niet over en als we blijven spelen zoals we nu doen ben ik heel trots op jullie wat de uitkomst ook is.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: