sporthal Leidschenveen

ONDO F2 – LYNX F1

Onze wekker ging vandaag al vroeg, want we moesten om 8:30 uur verzamelen voor onze verre uitwedstrijd tegen ONDO. Zij hadden de eerste 2 wedstrijden in de zaal ruim gewonnen, dus we wisten dat het moeilijk zou zijn om van ze te winnen.

Maar daar zag het er in het begin van de wedstrijd helemaal niet naar uit. LYNX was de betere ploeg en wist een aantal mooie doelpunten te maken. Eigenlijk kon ONDO alleen maar bijblijven omdat ze af en toe de superspeler mochten inzetten. Na 1 periode was het 2-5 voor ons.

Ook de 2e periode deden we weer goed ons best. We hadden van tevoren afgesproken vandaag vooral over korte stukjes te gooien en dat lukte de eerste helft best goed. ONDO werd wel iets sterker en scoorde deze periode 1x meer dan wij: 6-8 voor ons bij rust.

De 2e helft kwam er een heel goed jongetje uit een hoger team in bij ONDO. Dat was jammer voor ons, want wij waren hier zo van onder de indruk dat we zelf een beetje vergaten te korfballen. Ook gooide dat jongetje een behoorlijk aantal ballen van grote afstand erin. Helaas wisten we zelf niet meer te scoren (al waren we er nog een aantal keer heel dichtbij) en kregen we nog 8 doelpunten tegen, waardoor de eindstand 8-14 was.

We hebben vandaag tegen de koploper eigenlijk een hele mooie uitslag neergezet. Volgende week waarschijnlijk een iets minder goede tegenstander. Maandag gaan we extra trainen op de dingen die vandaag wat beter konden en dan gaan we er komend weekend weer een mooie en leuke wedstrijd van maken.

De strafworpen speelden we vandaag 4-4 gelijk.

Groetjes Marcel en Jan-Willem


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: