Categorieën
Uncategorized

Nieuw: Kleutergym in Leidschenveen

Vanaf komende zaterdag start Lynx Korfbal met de beweeglessen in de gymzaal van o.b.s. Prinses Catharina Amalia aan de Cirerostrook in Leidschenveen. Tijdens de lessen maken de kinderen kennis met de favoriete spelletjes van de kangoeroe’s Jumper, Funny, Spurt en Scoro. Samen vormen deze vier kangoeroe’s de Kangoeroe Klup.

De vier kangoeroe’s samen bedienen het volledige beweegspectrum welke de kinderen verder helpt in hun motorische en sociale ontwikkeling. In de winter doen zij dit binnen in de gymzaal, maar in de lente gaan de kleuters lekker buiten gymmen. Dit zorgt voor een unieke afwisseling in de gymlessen waardoor uw kind niet slechts een truckje leert, maar de motorische vaardigheden ook in andere situaties toegepast kunnen worden.

De Kangoeroe Klup traint vanaf 7 november elke zaterdag van 10-11 uur in de gymzaal van de PCA. Aanmelden voor de beweeglessen kan nog.

%d bloggers liken dit: