Lynx draagt bij aan Sinterklaasfeest

Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) organiseerde afgelopen zaterdag een groot Sinterklaasfeest in de aula van het ’s Gravendreef College in Leidschenveen. Het feestprogramma begon om 12:30 uur en de sint had toen alvast heel erg veel pieten vooruitgestuurd naar Leidschenveen. De pieten dansten en zongen en hielpen de kinderen met pakjes stapelen. zij hebben hier immers veel ervaring mee.

Kinderen krijgen bij binnenkomst allemaal een echt pietendiploma verzorgt door Lynx Korfbal, maar ze moesten natuurlijk nog wel heel erg hun best doen om de bijbehorende stikkers te verdienen. Door pakjes te stapelen, over de dakrand te lopen en natuurlijk ook door pakjes door de schoorsteen te gooien kregen de kinderen hun pietendiploma compleet.

Stichting Voor Welzijn had in de hoek een rustige kleurhoek opgezet voor de kinderen, zodat de kinderen de rust op konden zoeken. De kleurhoek werd zeer goed bezocht.

Clown Kiekeboe trapte het entertainment programma af en gaf een optreden dat echt heel leuk was. Omdat de Sint nog onderweg was volgende er een intermezzo met een miniDisco verzorgt door Patrick Grimbergen van Lynx Korfbal.

Toen sinterklaas de school had gevonden werd hij door de kinderen hartelijk ontvangen. Sint vond te kleurplaten erg mooi die de kinderen voor hem gemaakt hadden erg mooi en gaaf veel complimenten voor het mooie tekenwerk. Ook mochten enkele kinderen van Lynx laten zien hoe goed zij de cadeautjes door de mand konden gooien.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: