HKV/Ons Eibernest F1- LYNX F1

We begonnen de zaalcompetitie zoals we op het veld geëindigd waren: met een wedstrijd tegen Eibernest. Op het veld hadden we hele spannende wedstrijden gespeeld en die van vandaag was er weer zo een.

De F1 kwam wat moeizaam op gang en stond al snel met 2-0 achter. Daarna begonnen wij ook doelpunten te maken. We kwamen zelfs 3-4 voor, maar het was duidelijk dat Eibernest veel op het schieten had getraind. Bijna ieder schot van hen ging erin. Gelukkig gooiden wij er ook genoeg in het mandje om ze bij te kunnen houden. Bij rust stonden we 1 doelpunt voor.

Al snel in de tweede helft namen we 3 doelpunten voorsprong en mocht Eibernest de superspeler inzetten. Het duurde niet lang of ze kwamen alweer op gelijke hoogte met ons. En zo ging het maar door. Dan stond de ene ploeg voor en in een mum van tijd de andere.

Maar met nog een minuut of 2 te spelen hadden we toch een mooie 13-16 voorsprong weten te nemen. We speelden vervolgens echter nogal slordig. Veel van onze passes kwamen bij een tegenstander terecht en we werden een beetje moe, waardoor we niet meer zo scherp verdedigden. Eibernest kwam zelfs terug tot 15-16, maar de overwinning gaven we niet meer uit handen.

Wat een wedstrijd en wat een enorme hoop doelpunten: 31!!!, waarbij wij er gelukkig 1 meer maakten dan zij.

Volgende week zaterdag kunnen we helaas niet uitslapen, want we worden al vroeg in Hoek van Holland verwacht. Dan gaan we proberen er weer een leuke wedstrijd van te maken.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: