Geslaagde Kangoeroe Seizoensopening

Afgelopen zaterdag was het zover, de grote seizoensopening van het district noord-west voor de Kangoeroe Klup. De kinderen stonden al te popelen om te beginnen voor de ingang van de Limeshal en toen ze eindelijk naar binnen mochten stonden ze toch even om zich heen te kijken – Wat is deze sporthal groot!

Al snel wilden de kinderen ook wat gaan doen. Ze begonnen daarom redelijk snel met mikken op de paal. Er stonden best wel veel palen en allemaal waren ze op een andere hoogte. Sommige kinderen bleven bij de laagste paal hangen (de hoge paal bij Lynx), maar sommige Lynx Kangoeroe’s weken ook uit naar de hogere palen.

Rond 10 uur begonnen we met een flinke warming-up. Na de warming-up gingen we aan de spelletjes. We begonnen fanatiek met een echt wedstrijdje korfbal.

Na flink wat spelletjes mochten de kinderen meedoen aan een sprookje. Jelle wilde wel Olaf spelen en Martijn speelde een stoere ridder met een draak. Natuurlijk was er ook een prinses die ze mochten gaan redden samen met Anna, de goede fee.

In de pauze kregen de kinderen een lekker pakje wicky met wat chips en als afsluiter mochten de kinderen nog een keer mikken op de korfbalpalen!

Komende zaterdag trainen we weer in Leidschenveen. We gaan dan ook lekker binnen gymmen in de gymzaal van de PCA aan de cicerostrook.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: