sporthal Leidschenveen

Fluks E2 – Lynx E1

Zo wat een spanning dit was echt een hele moeilijke wedstrijd wat we vooraf niet hadden verwacht. Helaas moesten we aantreden zonder Thom, want het is leuker als het team compleet is.

Maar nu dan het begin van de wedstrijd deze kwam wat moeilijk op gang waren ook niet veel kansen voor beide partijen waardoor het lang 0-0 bleef.
Even een foutje en Fluks speelde het goed uit en het was 1-0 vrij snel kwamen we terug op 1-1 door een snelle uitbraak van onze kant.
Vaak kunnen wij gebruik maken van de snelheid van Luca maar die had een minstens zo snelle tegenstander als hij dus grote moeite maar hij hield wel goed het overzicht. Sam was vandaag echt een goede kracht hij liet zien dat hij ook heel goed kon samen spelen en pakte regelmatig de paalpositie waardoor Cherilyn een paar hele goede kansen kreeg, helaas niet gescoord maar dat komt zeker nog wel.
Sophia had het ook moeilijk een tegenstander die ook aan haar gewaagt was maar zij wist goed de rust te bewaren en loste verdedigend toch een hoop op. Uiteindelijk hebben we gewonnen met 1 punt verschil door echt als een team te spelen ben dus erg trots op dit ploegie. Volgende week tegen Sporting trigon zij staan samen met ons bovenaan dit word dus weer spannend maar ik zie de wedstrijd met vertrouwen tegemoet.
Arjen


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: