Even voorstellen: Jeroen

Mijn naam is Jeroen, ik ben 17 jaar en ik loop stage bij lynx korfbal voor mijn opleiding.

Ik vond het wel leuk om een andere sport te kiezen dan dat ik doe, dus ik heb voor korfbal gekozen en dan moesten we werken met mensen met een beperking. De opleiding die ik doe is sport en bewegen lifestyle, ik zit daar nu in het tweede leerjaar. Ik wil deze opleiding afmaken en dan naar het HBO fysiotherapeut in leiden voor vier jaar. Ik doe zelf aan voetbal en tennis. Voetbal train ik twee keer per week en een wedstrijd op zaterdag, tennis train ik 1 keer per week en speel ik competitie op zondag, verder ga ik ook nog naar de sportschool. Ik probeer daar 3 a 4 keer in de week naar toe te gaan. Naast al het sporten heb ik ook nog werk, ik werk bij hotel/restaurant van der valk als ober. Ik werk daar alleen op vrijdag want ik heb niet meer tijd dan dat.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: