Even voorstellen: Damian

Naam: Damian
Leeftijd: 17 jaar
Opleiding: Sport&Bewegen Lifestyle leerjaar 2
Stage: Korfbal lynx E2

Mijn naam is Damian en ik ben als stagiair voor het seizoen 2015-2016 bij korfbalclub lynx E2.

Voor school is het de bedoeling dat wij als student van het ROC Mondriaan leerjaar 2 bij het vak aangepast sporten in de werkelijkheid moeten ervaren hoe het is om met kinderen/volwassenen met een beperking om te gaan. Mij leek het leuk om bij deze korfbalclub mijn stage te lopen en wat meer ervaring op te doen.

Ik wil later gaan werken als personal trainer en daarna een eigen familie bedrijf starten wat een herstelcentrum moet worden waarbij mijn zus als fysiotherapeut te werk kan gaan en ik als personal trainer, en dit later uitbreiden tot een groot bedrijf.

Zelf wil ik ook nog doorstuderen voor een 2e opleiding namelijk detail handel.


Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: