verslag LYNX E1

Wat een geweldig laatste speelweekend F1 kampioen en E2 die door veel spelplezier en inzet nu ook tot scoren komt. Maar ik ben in de pen gedoken voor de E1 het team die ik mag trainen en coachen.

Het is enorm fijn om te zien hoe het team gegroeid is, Cherilyn die steeds beter gaat verdedigen en met het spel meedoet, Thom die over een hele goede techniek beschikt, het scorend vermogen van Sam, Luca die door zijn snelheid goede tegenstanders uit de wedstrijd kan spelen en als laatste Sophia die zeer goed verdedigd en over een goed spelinzicht beschikt.
Het begin van de competitie was het nog erg zoeken naar de vorm en het samenspel en we hadden ook niet altijd het geluk mee waardoor er wedstrijden verloren gingen toch groeide we in de competitie en onze beste wedstrijden speelde we tegen de koplopers die eigenlijk wat te laag waren ingedeeld maar trokken ons eigen niveau daardoor wel omhoog we kregen meer vertrouwen in eigen kunnen en ook ik kreeg veel vertrouwen in het team het was een kwestie van tijd of wij zouden onze eerste overwinning kunnen vieren.
Afgelopen weekend kwam die overwinning tegen DKC waar we eerst nog niet van konden winnen nu met fantastisch samenspel en inzet wisten wij met 7 – 3 van ze te winnen dik verdiend.
Voor de zaalcompetitie voorspel ik een hoge classering en veel spelplezier.
Arjen(een blije coach)

Geplaatst

in

door

%d bloggers liken dit: